Att följa sitt mål och passion - En tillbakablick.

Livet som egenföretagare särskiljer inte mycket på vardag eller helgdag, iaf inte för mig till en del kunders lycka. Det var mer klart och tydligt när man jobbade som fast anställd och flyttade runt siffror i Excel. Känns som väldigt länge sen nu, egentligen bara lite över 2 år sen men även en livstilsförändring sedan vilket gör att det känns som en livstid. Att ha följt min passion och mål att bli 100 procent bra från smärta och utmattningssyndrom är det bästa val jag gjort. Jag är tacksam att ha haft möjligheten att kunna göra det. Nu har jag suttit och uppdaterat min hemsida söndag och allt, och reflekterat tillbaka lite. Att våga följa sina mål och hitta sin passion, lita på livet och sig själv kan öppna nya vägar och möjligheter till något man aldrig kunnat tro. Ser fram emot vad som kommer härnäst. Nu är det full fokus på Optimum metoden och rörelseträning, att fortsätta utvecklas och skapa nya samarbeten, för tillsammans når vi längst.